De nye smarte vinterstøvler til mænd er ankommet…

Vinteren er lettere med vinterstøvler (foto eventyrsport.dk)

Vinteren er lettere med vinterstøvler (foto eventyrsport.dk)

Lad os se det i øjnene – mænd er bare ikke lige så privilegerede som kvinder, når det kommer til fodtøj. Kvinder har uendelige muligheder hvad angår vinterfodtøj – chic, klassisk, praktisk – med hæl, uden hæl – støvle eller sko osv… Det er dog ikke umuligt at finde de rigtige vinterstøvler, hvis man ved hvad man skal gå efter.

Værd at vide om vinterstøvler til mænd

Penge… Dét langt de fleste danskere baserer deres valg ud fra – men også én af de største faldgrupper. Det er nemlig langt fra de billige modeller, som gør arbejdet godt. Man kan sagtens finde nogle gode vinterstøvler i et gennemsnitligt prisleje, som gør jobbet godt. Men det vigtigste man skal vælge ud fra er, hvad vinterstøvlen kan og hvad dit behov er. Går du meget ude om vinteren – måske går du ture i naturen – så skal man vælge en type vinterstøvle med høj stødabsorbering, god åndbarhed og effektive vandafvisende egenskaber. Skal du bare en hurtig tur ned til købmanden, kan man vælge en anden vinterstøvle, der måske ikke er lige så god – men god nok til dét, som du skal bruge den til. Vurdér derfor altid med dig selv, hvad dit behov er og søg derefter hjælp hos en ekspert, til at finde de rigtige vinterstøvler.

Praktiske og nu også smarte

En kombination af smart mode og praktisk effektivitet har længe været en kamp at finde, når det kommer til vinterstøvler til mænd. Går man specifikt efter det moderne præg, kan man med fordel vælge et par vinterstøvler i læder. De er klassiske og kan bruges til mange forskellige ting. Når det kommer til at holde fødderne varme om vinteren, er det altid anbefalet at tage et par uldsokker indenunder. Uldsokker er ikke speciel moderigtig, men vælger man et par sorte eller mørkegrå uldsokker, vil de i høj grad ligne almindelige strømper. Så slipper man for eventuel modekritik og holder samtidig tæerne varme.

Find dine nye smarte vinterstøvler her

 

 

Share

2 thoughts on “De nye smarte vinterstøvler til mænd er ankommet…

  1. Pingback: Der er vinterstøvler kvinder bare må have fingre i!

  2. Pingback: Pigestøvler kan man bare ikke have for mange af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *